HOSPITALITY

onze mogelijkheden

Of u nu op zoekt bent naar een ervaren horecamedewerker of gastvrouwen die u gasten verwelkomen tijdens uw evenement, wij bieden hospitality aan op maat. Wij vertalen uw bedrijfsstijl in de uitstraling van ons personeel. Ons team wordt in kleding en presentatie gestyled naar uw bedrijfs- of evenementenuitstraling.

Horeca

Onze horecamedewerkers hebben ruime ervaring in de horeca. Wij zijn gedreven om uw gasten een onvergetelijke en unieke ervaring te laten beleven.

Ons team zal u tijdens het event ontzorgen door uw gasten overheerlijke culinaire lekkernijen en prachtige wijnen te serveren.

Promotie & Sales

Bent u op zoek naar gastheren of gastvrouwen die uw bedrijfsvisie presenteren en gedreven zijn op het gebied van promotie en sales? Onze enthousiaste promotie- en salestoppers staan klaar om voor u aan de slag te gaan. Wij zijn gemotiveerd om uw product of dienst onder de aandacht te brengen bij uw (potentië)klanten. Onze gezonde dosis enthousiasme zal zeker de interesse wekken.

Ontvangst & Welkom

De ontvangst is de eerste indruk die u achterlaat bij uw gasten. Onze hostesses heten uw gasten een warm welkom zodat zij een onvergetelijke start beleven van uw evenement.

Daarbij ontzorgen wij u ook in garderobeservice en aanmeldregistratie.